Hírek

Remili nagy meccse volt!

Az Újpest FC hazai pályán 4-0-ra győzött a Baja ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján.

Kapcsolódó cikkek

Az Újpest 3-1-es előnye birtokában nyugodtan léphetett pályára, és a harmadik percben tovább növelte összesített előnyét: a bajai védelem röviden szabadított fel egy szabadrúgás után és Remili hét méterről a léc alá bombázott (1-0). A folytatásban is aktívabbak maradtak a hazaiak, a 19. percben Remili adott be a baloldalról egy szabadrúgást, Pollákot éppen lerántotta a védője, de még bele tudott fejelni a labdába, ami bement a hálóba (2-0).

Nem volt egetverő az iram, de türelmesen játszhattak a fővárosiak, akik 36 perc után már hárommal vezettek: Remili adott be a baloldalról, a védők között Proesmans ugrott fel egyedül, és fejelt a kapu jobb oldalába (3-0). Két kisebb bajai lehetőséggel, és biztos hazai vezetéssel zárult a félidő.

A fordulás után a jól játszó Remili a jobb oldalon cselezte be magát a tizenhatosra és éles szögből a kapu jobb oldalába vágta a labdát. (4-0). A folytatásban Barczi előtt adódott még egy nagy ziccer, az kimaradt, mint ahogy a túloldalon Bakosnak sem jött össze nagy helyzetben a szépítés, így maradt a 4-0, az Újpest végül 7-1-es összesítéssel jutott az elődöntőbe.

Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó
Újpest FC – Bajai LSE-Kalo-Méh 4-0 (3-0)
Szusza Ferenc Stadion, 1700 néző. Játékvezető: Varga L.
Újpest: Balajcza – Nagy P., Dvorschák, Litauszki, Pollák – Simon K. (Kovács D., a szünetben), Proesmans, Vasziljevics (Markovics, a szünetben), Remili (Lázár, 62.) – Barczi, Rajczi. Edző: Zoran Szpisljak
Baja: Herbert – Szauter, Villám, Forgács, Burucz – Kőbányai, Csovics (Balázs, a szünetben), Bakos, Kormos (Lógó, 57.) – Szőllősi F. (Szabó, a szünetben), Berdó. Edző: Bognár György
Gólszerzők: Remili (2., 55.), Pollák (19.), Proesmans (37.)
Továbbjutott: Újpest, kettős győzelemmel (7-1)
Olvasói sztorik