Hírek

Jól sikerült a középpályás szívműtétje

Átesett a katéteres szívműtéten Pintér Attila, a Pécs játékosa, akinél két hete állapítottak meg kóros szívritmuszavart az orvosok.

Kapcsolódó cikkek

A klub honlapja szerint a kétórás beavatkozás jól sikerült, a 33 éves középpályás jól van. Az operáció után újabb terheléses vizsgálatok várnak rá, és ezek eredményének függvényében döntik el a kardiológusok, hogy Pintér Attila folytathatja-e pályafutását.

– Múlt pénteken operáltak, ám előtte, hétfőn megtudtam, hogy a Pécs kölcsönad az NB II-es Kozármislenynek, és ez bizony nem tett vidámmá – nyilatkozta Pintér a Bors című bulvárlapnak.

Mivel nyáron lejár a pécsiekkel kötött szerződése, erősen kérdéses, hogy a kozármislenyi kölcsönjátékból vezet-e út vissza az élvonalba.

Pintér a műtétjéről elmondta, hogy bár kapott afféle bódító szert, kellemetlen volt, amint a combjában felvezetett katéterrel kiégették a ritmuszavarait kiváltó cisztát a szívében. A combja bevérzett, azon nyomókötést alkalmaztak, a szombatot még megfigyelés céljából kórházban töltötte. Orvosai szerint egy hét múlva edzhet, egy hónap elteltével pedig kontrollra kell jelentkeznie.

Olvasói sztorik