Hírek

A szlovén kupagyőztes ellen nyert a Pécs

A nigériai Okoronkwo megszerezte első találatát a PMFC színeiben.

Kapcsolódó cikkek

Szerdán játszott utolsó meccsét horvátországi edzőtáborozása során a Pécsi MFC, és a Szlovén Kupa címvédője ellen megszerezte első győzelmét. A baranyaiak Andorka Péter és a nigériai Okoronkwo találataival 2-1-re nyertek az NK Domzale ellen, Porecsben – írja a bama.hu.

Egyelőre nem tudni, hogy a téli átigazolási időszakban pontosan hány játékossal is bővült a PMFC kerete. A lett Artis Lazdins sorsa ugyanis még nem dőlt el, a hétvégéig várni kell arra, hogy leigazolják-e, vagy esetleg mást szerződtetnek, hiszen egy kameruni válogatott védekező középpályást is várnak Valery Mezague személyében, aki pályára lép a szombati, Vasas elleni edzőmeccsen.

A 28 éves játékos Marseille-ben született, jelenleg nincs csapata. A válogatottban eddig ötször szerepelt, de nem manapság: legutóbb 2004 januárjában hívták be. A középpályás játszott a francia Montpellier-ben, a Sochaux-ban, a La Havre-ban, a Cháteauroux-ban, a Vannes-ban, az angol Portsmouth-ban, majd legutóbb a görög Panetolikoszban.

Egyelőre Harsányi Zoltán szerződésére sem kerültek rá az aláírások Pécsett. A szlovákiai magyar csatár játékengedélyét ugyanis még várják a szlovák szövetségtől.

Az viszont már biztos, hogy Pintér Attila és Zsdrál Miroszláv fél évre, kölcsönbe a Kozármislenyhez kerül. Pintér február 24-én szívkatéteres műtéten esik át, és ha minden jól sikerül, egy hónap múlva ismét edzésbe állhat Márton Gábor másodosztályú együttesénél. Zsdrál Miroszláv sérülése után rehabilitációt végez, számára is fontos lépcső lehet a visszatéréshez a tavaszi szezon az NB II-ben.

Olvasói sztorik