Hírek

Nem a méret a lényeg!

Kispálya? Nagypálya? Domokos Imrének mindegy, teremben és füvön is ontja a gólokat.

Kapcsolódó cikkek

Holtversenyben a második helyen áll az NB III Tisza-csoportjának góllövőlistáján Domokos Imre. A Hajdúszoboszlói SE 28 éves támadója az őszi idény mind a 15 mérkőzésén kezdőként lépett pályára a fürdőváros együttesében, és 12 alkalommal volt eredményes. Első osztályú teljesítmény, mint ahogy maga a játékos is első osztályú, hiszen a teremlabdarúgó NB I-ben szereplő DEAC Armadát erősíti! Igaz, csak november óta, de eddigi hét meccse során már hat góllal segítette a csapatot. Ráadásul hétfőn egykori klubja, a Mezei-Vill FC Berettyóújfalu elleni megyei rangadót az ő mesterhármasával nyerték a meg a debreceniek!

Domokos Imre a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, kispályán legalább a bronzéremért szeretne játszani tavasszal, nagypályán pedig azért nem a másodosztályban játszik, mert nem kapott érdemleges megkeresést, és nem fogja ajánlgatni magát, csak azért, hogy NB II-es játékos lehessen.

– Kihagyott néhány hónapot teremben. Miért?
– Már tavaly nyáron is egyezkedtünk a debreceniekkel, de akkor még nem sikerült megegyeznünk. Később visszatértünk rá, és november közepén igazoltak le – mesélte a Rangadó megkeresésére Domokos Imre. – Kispályán kihagytam néhány hónapot, de régóta, több éve játszom futsalt, tehát tudtam, miről van szó. Meg kellett szoknom újra ez a labdát, amely teljesen más, mint nagypályán, de könnyen ment a beilleszkedés, hamar felvettem a ritmust, és a társak is elfogadtak.

– A Berettyóújfalu elleni rangadó megnyerésében jelentős szerepe volt! Gyorsan visszarázódott…
– Nagyon kemény volt, de tudtuk, hogy az MVFC jó csapat. A félidő kettő-nulla volt nem ide, mert bár megvoltak a helyzeteink, szerintem nem hittük el, hogy meg tudjuk nyerni a meccset. A második félidőre aztán úgy jöttünk ki, hogy megteszünk mindent a sikerért, és szerencsére a gólok is összejöttek. A vége azért így is nagyon szoros volt!

– Ezek szerint alakul a közelmúltban ismét jelentősen átformált együttes!
– Sokan távoztak, néhányan érkeztünk, de úgy tűnik, sikerül ütőképes csapatot kialakítani. Próbáljuk a Kozma Mihály által elképzelt szisztémát játszani, és szívvel-lélekkel küzdünk egymásért. Szerintem ennek meg lesz az eredménye. Jó lenne, ha sikerülne a legtöbbet kihozni ebből a szezonból, és legalább a bronzéremért játszhatnánk. Persze, semmi sem lehetetlen, de a jobb eredmény eléréséhez szerencse is kell. A legjobb négybe mindenképpen szeretnénk ott lenni.

– Hajdúszoboszlói teljesítményével ott van a Tisza-csoport góllövőlistájának élmezőnyében! Ilyen játékkal az NB II-ben lenne a helye!
– Nagypályán nagyon jól sikerült az elmúlt félévem, és a csapat is csak négy pontra van az első helyezettől. Jól kijött a lépés! Szívesen mennék NB II-be, és bízom benne, hogy egyszer a Hajdúszoboszlóval is sikerül feljutnunk. Érdemleges megkeresés nem érkezett, és nem vagyok az a típus, aki ajánlgatja magát. Ha keresnek, szívesen megyek, de nem fogom ajánlgatni magam, csak azért, hogy NB II-es játékos lehessek.

Domokos Imre
Született: Karcag, 1984. március 20.
Jelenlegi csapata (futball): Hajdúszoboszlói SE
Korábbi csapatai (futball): Kecskeméti TE, Karcagi SE, Szolnoki MÁV FC, Püspökladányi LE
Jelenlegi csapata (futsal): DEAC Armada Futsal Club
Korábbi csapatai (futsal): Mezei-Vill FC Berettyóújfalu, Gyöngyösi FBSK
Kiemelkedő eredményei (futball): 2008–2009 megye I. 20 mérkőzés 21 gól; 2010–2011 NB III. 27 mérkőzés 18 gól;
Kiemelkedő eredményei (futsal): 2010–2011 NB I. 22 mérkőzés 13 gól;
Olvasói sztorik