Hírek

Felfüggesztették Hegedűs Gyula játékjogát

Az MLSZ fegyelmi bizottság a bundaügy két gyanúsítottjával kapcsolatban is határozatot hozott.

A FEB elnöke által kijelölt fegyelmi tanács tárgyalás megtartása után Tusori Richárd labdarúgó ellen meghozott korábbi, a fegyelmi eljárás elrendelésére és annak felfüggesztésére, továbbá a labdarúgó játékjogának legfeljebb a büntető eljárás jogerős befejezéséig történő felfüggesztésére irányuló határozatát hatályában változatlanul fenntartja.

A FEB elnöke Hegedűs Gyula (Veszprém FC) labdarúgó ellen, labdarúgást érintő vesztegetési ügyben való részvétel alapos gyanúja miatt fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el. A FEB elnöke által kijelölt fegyelmi tanács a fegyelmi eljárás lefolytatását és a labdarúgó játékjogát legfeljebb az ellene indult büntető eljárás jogerős befejezéséig felfüggeszti.

Teremlabdarúgás

• Smeló Dávid (Rubeola FC Csömör) 1 soron következő felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

• Takó Csaba (Rubeola FC Csömör) edző, mint visszaeső, a kispadtól és az öltözőtől 4 soron következő NB I-s futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, Dienes András sportszakember (Üllő FC Cső-Montage) írásbeli megrovásban részesült.

• Az 1. FC Veszprém a mérkőzés alatti és utáni rend nem megfelelő biztosítása miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Olvasói sztorik