Hírek

Veszprémben lesz a négyes döntő!

Április 14-15-én a Veszprém Arénában rendezik meg a férfi teremlabdarúgó Magyar Kupa négyes döntőjét, valamint a hölgyek fináléját!

Kapcsolódó cikkek

Az MLSZ hétfői döntése után a házigazda 1. Futsal Club Veszprém ügyvezetője, Rajki Tamás reményét fejezte ki, hogy az NB II Nyugati-csoportjában szereplő együttes népes közönség előtt láthatja vendégük három élvonalbeli riválisát.

– Nagy megtiszteltetés számunkra a rendezés lehetősége – nyilatkozta a sportvezető a vehir.hu portálon. – A mai nappal neki is állunk a szervezésnek, szeretnénk ugyanis méltó házigazdái lenni a rendkívül nívós eseménynek. A csapatunk Németh Gábor szakmai irányításával szintén mindent megtesz annak érdekében, hogy maximálisan kiszolgáljuk a remélhetőleg minél nagyobb számú közönségünket.

A veszprémi együttes csapatkapitánya, Bényi Kálmán a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, ez a négyes torna a sportág népszerűsítését is jelentősen elősegíti a városban, illetve környékén.

– Fél éve alakult kis csapatunk életében elég fontos dolog, hogy egy ilyen rangos eseményt meg tudunk rendezni, ráadásul ott tudunk lenni a legjobb négyben – vélekedett Bényi Kálmán. – A városban és a megyében is népszerűsíthetjük a sportágat ezáltal. Az utánpótlás szervezése folyamatban van, úgy próbáljuk megoldani, hogy a saját játékosaink közül lesznek néhányan edzők, ők irányítják a fiatal csapatokat. Finta Péternek például már megvan az edzői végzettsége, és egyébként is testnevelő-tanárként dolgozik.

Teremlabdarúgó Magyar Kupa, négyes döntő (Veszprém)
A tervezett program
Április 14. szombat
Rába ETO – UTC Junior Sport (férfi elődöntő)
Mezei-Vill FC-Berettyóújfalu – 1. FC Veszprém (férfi elődöntő)
Április 15. vasárnap
Astra Kiskunfélegyházi Bulls – Univerzum Aramis (női döntő)
Férfi helyosztók
Olvasói sztorik