Hírek

A Haladás egyre közelebb Amerikához!

A felnőttek és fiatalok is mehetnek, a szerződésekről már csak a szombathelyiek aláírása hiányzik!

Kapcsolódó cikkek

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Haladás Sopron Bank felnőtt- és U19-csapatát az Egyesült Államokba invitálják. A legfrissebb hírek szerint a korosztályos együttes május elején két hétre utazna Alabamába, egy rangos nemzetközi tornára. A Cava Cup résztvevői között ott lesz az angol West Bromwich Albion, a spanyol Valencia és Getafe, a brazil Atletico Paranaense, illetve hazánkból a Debreceni VSC is!

A 25 fős küldöttség minden költségét a szervezők állják, a szombathelyieknek egyedül az okoz gondot, hogy a túra egybeesik a középiskolai érettségik időszakával, de ez nem akadályozhatja meg az utazást, hiszen nem minden nap jut ilyen lehetőséghez egy magyar klub. Korábban az MVM Paksi FC részvételéről is szó volt, az atomvárosiak azonban visszamondták a szereplést, mert nem tudták volna megoldani az U19-együttes összetrombitálását.

A Haladás felnőtt csapatának amerikai utazása is biztosnak tűnik, de a szervezők ezzel kapcsolatban később adnak pontos információkat a helyszínnel és az időponttal kapcsolatban.

Értesüléseink szerint a szerződések a Haladás ügyvezetője, Tóth Miklós asztalán vannak, már csak az van hátra, hogy aláírva visszaküldjék azokat.

Olvasói sztorik