Hírek

Az USA-ba hívják a Haladást és a Paksot is!

Időpont még nincs, de a szervezők kérésére a Haladás már elküldte a szándéknyilatkozatot, hogy szívesen vállalná a turnét.

Kapcsolódó cikkek

Nagy lehetőséghez juthat a Haladás Sopron Bank és az MVM Paksi FC. A Nyugat.hu információi szerint a két magyar klubot az Egyesült Államokba hívják három-négymeccses turnéra.

– Valóban igaz, hogy van egy ilyen ajánlat – mondta Illés Zoltán menedzser. – Pontos időpont még nincs, de az egyeztetések megkezdődtek. Egy szándéknyilatkozatot már el is küldött a Haladás, hogy érdekli a lehetőség. Azt tudni kell, hogy a csapat valamennyi költségét a szervezők fizetnék, és arról is egyeztetünk, hogy pályára lépési pénzt is kapjon a klub. Arról nem is beszélve, hogy az U19-csapatot is vendégül látnák egy májusi tornán. Az ő költségeiket is vállalnák.

A Haladás lehetséges ellenfelei között olyan csapatok is szerepelnek, mint a spanyol Valencia és Getafe, a brazil Fluminense és Atletico Paranaense, az angol West Bromwich Albion, illetve az orosz CSZKA Moszkva.

De Magyarországról nem csak a szombathelyieket, hanem a Paksot is hívják az Egyesült Államokba!

– Félinformációnk van erről, hivatalos még nincs. Addig teljesen fölösleges lenne erről beszélni, ameddig nem kapunk hivatalos megkeresést, mert tulajdonképpen nincs miről – nyilatkozta a Rangadó.hu érdeklődésére Balog Judit ügyvezető.

Arról korábban már beszámoltunk, hogy a Vasas és a Ferencváros az Egyesült Államokban szerepel két felkészülési tornán, amelyek közül az egyiket Dallasban, a másikat Detroitban rendezik.

Olvasói sztorik