Hírek

Alvest bünteti a Videoton, vagy saját magát?

Andre Alves nyártól a ciprusi Omonia Nicosia játékosa lesz, de addig is a Videoton-Pukás Akadémia NB II-es csapatának edzéseit látogatja.

Kapcsolódó cikkek

Mint köztudott, Alvesnek nyáron lejár a szerződése a Videotonnál, amit a támadó nem hosszabbított meg, pedig a klubvezetés erre több alkalommal is kísérletet tett. Pláne, hogy a tulajdonos Garancsi Istvánnak a támadó az egyik kedvenc játékosa. Majd öt külföldi ajánlat is befutott Alvesért. A klub pénzt remélt a kölcsönadásért, ha már elesik a jóval nagyobb eladási ártól. A bomba Cipruson robbant, miután kiderült, hogy Alves aláírta az Omoniához nyártól érvényes szerződését, mert ezt követően a ciprusi vezetők már olyan összegű kölcsönvételi ajánlatot tettek tavaszra, amelyre nincs jobb kifejezés: arcpirító – írja a Fejér megyei Hírlap.

Alves négy hónapig még hazánkban marad, de nem a Sóstói Stadionban, hanem Felcsúton, és az NB II Nyugati-csoportjának a meccsein szerepel majd, mint a Videoton-Puskás Akadémia játékosa! Az FMH információi szerint szombaton délelőtt már a Videoton-PFLA edzésén kell megjelennie. Újra erőből oldott meg egy fonákhelyzetet a címvédő fehérvári együttes vezetősége. A kérdés csak az, hogy ezzel Alvest büntetik jobban, vagy inkább saját magukat?!

Andre Alves 2009. január elsejétől a Videoton FC futballistája. A székesfehérvári csapatban 91 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, s ezeken eddig összesen 55 gólt szerzett, a tavalyi idényben 24 találattal gólkirály lett, s ő lett az év játékosa is.

Olvasói sztorik