Hírek

Nem várható nagy változás Veszprémben

Tíz felkészülési meccs és változatos edzésmunka vár a Veszprém NB II-es labdarúgóira.

Kapcsolódó cikkek

A bakonyiak kedden kezdték meg a felkészülést a tavaszi szezonra.

– Már novemberben kidolgoztuk az újévi menetrendet. A téli szünetre pedig úgy engedtem el a srácokat, házi feladatot kaptak, hogy megfelelő kondival térjenek vissza a csapathoz – mondta a Veszprém megyei Napló hasábjain Vágó Attila, a VFC szakvezetője.

Az edző kifejtette, kemény munka vár a keretre, de a felkészülést igyekszik változatossá tenni: a kötelezőkön túl a futófolyosót, a konditermet és az uszodát is használni fogják.

– Az már biztossá vált decemberben, hogy Alex Ausztriába távozik, ezért a helyére mindenképpen igazolnunk kell egy tapasztalt csatárt. Lehetőleg NB I-et is megjárt, tapasztalt támadót szeretnénk foglalkoztatni – hangsúlyozta a jelenleg hetedik helyezett Veszprém trénere.

Vágó Attila elmondta, a bundaügyben gyanúsítottként kihallgatott Hegedűs Gyulára is számít, hiszen a szövetség egyelőre semmilyen hivatalos értesítést nem küldött erről. A szakvezető aláhúzta, természetesen szeretnének felkészülni arra az esetre is, ha netán a belső védő játékjogát felfüggesztenék, ezért a posztján is tesztelnek néhány labdarúgót.

Kapusposzton is változás várható, erről a tréner úgy fogalmazott, fiatal, tehetséges játékost szeretnének igazolni, akit a többiekkel versenyeztetni lehet.

– Nagyon fontos számunkra, hogy a hagyományainkhoz híven a helyi nevelésű, kötődésű fiatalok is szerephez jussanak a felnőttek között. Ezért külön öröm, hogy Lang Ádám és Novothny Soma is marad Veszprémben. Arról jelenleg is folynak a tárgyalások, hogy a VFC USE-től esetleg még néhány ügyes fiatal felkerüljön hozzánk – magyarázta Vágó Attila.

Olvasói sztorik