Hírek

Lang Ádám nyárig Veszprémben marad

Azt még nem tudni, hogy a távozó Alexet ki pótolja az NB II-es Veszprém FC-nél.

Kapcsolódó cikkek

A múlt héten hozták nyilvánosságra, hogy a brazil légiós, Alex januártól Ausztriába igazol, de a veszprémi klubnál egyelőre még nem tudják, kivel pótolják a csatárt. Az már biztossá vált, hogy az U19-válogatott, Lang Ádám nyárig a bakonyiaknál szerepel – írja a Veszprém megyei Napló.

– Teljes a csend, egyelőre nem tudok semmilyen változásról beszámolni – hangsúlyozta Cseresznyés Péter, a VFC ügyvezető igazgatója. – Most megint felkapta a sajtó Lang Ádám ügyét, aki még a nyáron írt alá előszerződést a Győri ETO-val. A megállapodás szerint az idei bajnokság végeztével csatlakozik új csapatához a korosztályos válogatott védő. Ádámmal többször is beszéltem, szó sincs róla, hogy már esetleg januárban Győrbe költözne, ugyanis Veszprémben szeretné befejezni a gimnáziumi tanulmányait.

A Veszprém FC január első hetében kezdi meg a felkészülést, majd január 6-8. között Passauban szerepel egy rangos teremtornán. Ezt követően január 21-22-én Győrben, az Alcufer Kupán lép pályára. Első edzőmeccsét január 25-én játssza majd, a Siófok otthonában.

Vágó Attila csapatával a hazai közönség először február másodikán találkozhat, akkor az NB III-as Várpalotai Bányász SK lesz az ellenfél.

Olvasói sztorik