Hírek

Egyelőre nyitott kérdés a Tököli-ügy

Még nem tudni, hogy Tököli Attila Zalaegerszegen marad, vagy visszatér Kecskemétre?

Kapcsolódó cikkek

Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a ZTE FC. Az első tréningről többen is hiányoztak. Djordje Kamber egy orosz másodosztályú csapathoz utazott próbajátékra, hasonló okkal maradt távol Daniils Turkovs is, őt egy kazah együttes teszteli, Roguy Meyé pedig az Afrika Kupára készül hazája, Gabon válogatottjával – írja a Zalai Hírlap.

Szabadon igazolható Aleksander Sztaniszavljevics, Vlad Alin Bujor, Ahmet Delics, Ivan Delics és Serif Szameh Szadek. A kölcsönjátékos Tököli Attila pedig visszatért Kecskemétre. Legalábbis a zalaiak így gondolták, miután ebben állapodtak meg vele, ám a csatár hétfőn megjelent a ZTE edzésén! Levetkőzött, ám a tréning helyett aztán az elnökkel, Nagy Ferenccel tárgyalt. A napokban eldől, mi lesz a csatár sorsa. Sajtóinformációk szerint az alföldiek sem tartanak igényt a volt válogatott futballista játékára, így egyelőre nyitott kérdés a Tököli-ügy. Nagy Ferenc és Rózsa Pál tulajdonosok folyamatosan tárgyalnak a játékosról, aki a döntésig marad ott, ahol van, azaz Zalaegerszegen.

Meg nem erősített hírek szerint a zalaegerszegiek tárgyalnak a Győri ETO két labdarúgójával, Giorgi Ganugravával és Lasa Totazével, illetve a napokban néhány próbajátékos is érkezhet a csapathoz.

Nagy Ferenc elnök elmondta, hogy a fizetések területén vannak lemaradásaik, miután az utolsó negyedévben a szponzori megállapodásokból tervezett bevételeik nem érkeztek meg időre. Azon dolgoznak, hogy minél előbb rendeződjenek a dolgok.

Olvasói sztorik