Hírek

Még csak tárgyalnak az erősítésekről

A Szolnoki MÁV FC is elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre. Miközben a csapat edz, a vezetőség a keret megerősítésén dolgozik.

Kapcsolódó cikkek

— Betegség, illetve sérülés miatt nem kért senki felmentést, valamennyi játékosom egészségesen tért vissza a szabadságról — nyilatkozta a szoljon.hu hasábjain Romanek János vezetőedző. — Tudom, hogy többen is részt vettek a különféle teremtornákon, de szerencsére megúszták sérülés nélkül. Szerződésbontással járt volna, ha valaki a szünet alatt saját hibájából kidől a sorból, és nem tudja elkezdeni az alapozást!

Bár több játékossal, illetve klubbal is tárgyalásban állnak az erősítést illetően a MÁV FC vezetői, amíg nem születik megegyezés, nem akarják nyilvánosságra hozni a neveket.

— Természetesen miközben új játékosok után nézünk, a már ősszel is nálunk szerepelt saját labdarúgóink lejárt szerződéseit is meg akarjuk hosszabbítani. Így például szeretnénk, ha B. Tóth Balázs tavasszal is nálunk játszana — fejezte ki reményét a szakvezető.

A gárda idén, hosszú idő után ismét külföldi edzőtábort iktat a felkészülési programjába. Február ötödikétől egy héten keresztül az Isztriai-félszigeten táborozik az együttes, és az edzések mellett három meccsen is pályára lép.

— A teljes első keret utazik, Rovinjban lesz a főhadiszállásunk, és három horvát élvonalbeli csapattal is megmérkőzünk — mondta Földi Sándor, ügyvezető. — A tervek szerint a házigazdák mellett a Lokomotív Zágráb és a Varazdin lesz az ellenfelünk. Bár több játékossal, illetve klubjukkal is tárgyalásban állunk, egyelőre nincs új fiú keretbe. Ugyan jó néhány internetes portál is kész tényként közölte, hogy Törtei Tamás nálunk folytatja pályafutását, ám jelenleg nem edz csapatunkkal. Tény, beszéltünk vele egy esetleges szerződésről, de még nem egyeztünk meg.

A Szolnok ellen mutatkozhat be
Az őszi, REAC elleni rangadó előtt bontott szerződést a MÁV FC a nyáron érkezett középpályással, Kis Róberttel. A fiatal játékost a Szeged 2011 szeretné a soraiban tudni, és szabadon igazolhatóként az újoncnál kezdte a felkészülést. Amennyiben megegyezik a csongrádiakkal, első tétmeccsét éppen a Szolnok ellen vívhatja február 25-én.
Olvasói sztorik