Hírek

Külföldi edzőtáborba utazik a listavezető

Csütörtökön újra találkoztak a Szolnoki MÁV FC játékosai, edzői és vezetői.

Tóth Zoltán sérülése már a múlté, műtétje után a kapus immár teljes értékű munkát végezhet. Vele ellentétben Benedek Nándor és Zsolnai Róbert még nem készülhet együtt a csapattal. Előbbi bokaműtétje után még fizikoterápiás kezelésre jár, míg a keresztszalag-műtéten átesett Zsolnai a rehabilitáció utolsó fázisánál tart.

Továbbra is a támadó szekcióba szeretne játékost igazolni a szakmai stáb, illetve egy baloldali védő szerepel még a kívánságlistán. A vezetőség már megkezdte a tárgyalásokat a kiszemeltekkel – írja a klub honlapja.

Ahogy a nyári felkészülés alatt, úgy télen is egyhetes edzőtáborba vonulhat a szolnoki csapat. Február 5-11. között a horvátországi Rovinjba tartózkodik majd a keret, ahol két mérkőzés is vár a csapatra. Az ellenfelekről még nem lehet tudni konkrétumot, de az biztos, hogy egy horvát első osztályú csapat mellett egy szintén ott edzőtáborozó (német, szlovén vagy román) csapattal mérkőzik majd az NB II Keleti-csoportjának listavezetője.

December elején az NB II-es válogatott Telki edzőtáborában vett részt Mundi Roland és Szepessy Róbert. Hogy jó benyomást tettek a szakvezetőkre, mi sem bizonyítja jobban: mindketten meghívót kaptak az NB II-es válogatott törökországi edzőtáborába, így ők ketten január 20-29. között nem Szolnokon, hanem Antalyában készülnek a tavaszi szezonra.

Olvasói sztorik