Hírek

Zahorecz búcsúzik a profizmustól

Ausztriában, alacsonyabb osztályban futballozik tovább Zahorecz Krisztián.

Kapcsolódó cikkek

Egy biztos: 2011 nem Zahorecz Krisztián éve volt! Nyáron a Kaposvár csapatánál nem tartottak rá igényt, télen pedig a Bajától is távoznia kellett, közben pedig volt egy sérülése… A 36 éves védő a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta: úgy döntött, véget vet hazai, profi karrierjének, és Ausztriában, alacsonyabb osztályban játszik tovább.

– A bajaiak honlapján csak annyi jelent meg, hogy anyagi, valamint szakmai indokok miatt kell távoznia négy játékosnak, köztük önnek is.
– Közös megegyezés felbontottuk a szerződésemet december közepén. Csökkenteni akarják a keret létszámát, ezért döntöttek így. A bajnokság közben egyébként már én is gondolkodtam ezen – mesélte a Rangadónak Zahorecz Krisztián.

– Volt egy sérülése, ami miatt több mint másfél, majdnem két hónap kihagyásra kényszerült. Egyébként minden meccset végigjátszott. Hogy érezte magát?
– Az elején, az ötödik fordulóban sérültem meg, elszakadt a combizmom. Egyébként minden rendben volt, bár az anyagi dolgok nem nagyon stimmeltek, de hamarosan azok is rendeződnek. Jól éreztem magam Baján.

– Hogyan tovább?
– Még nem tudom pontosan, képlékeny, de az biztosnak látszik, hogy Ausztriában, alacsonyabb osztályban folytatom. Amiben megegyezik az ember, azt ott oda is adják. Csak hétvégére kell kimenni, de természetesen addig edzenem kell itthon, hogy játszani tudjak. Ezenkívül elkezdek készülni a civil életre.

Olvasói sztorik