Hírek

Négy játékosra nem tartanak igényt Baján!

Zahorecz Krisztián, Micskó Márk, Kardos Ernő és Csák Zoltán szolgálataira nem számít a bajai klub.

Kapcsolódó cikkek

Az NB II Nyugati-csoportjának kilencedik helyén álló, illetve a Magyar Kupa negyeddöntőjében érdekelt Bajai LSE-Kalo-Méh december elején elnökségi ülést tartott. Itt az őszi szezon értékelésén túl a vezetőség arra kérte Bognár György vezetőedzőt, hogy gondolja át a keretet, kicsit a költséghatékonyság jegyében is. Ennek alapján anyagi valamint szakmai indokok miatt négy játékostól elköszönt az egyesület. A jövőben Zahorecz Krisztián, Micskó Márk, Kardos Ernő és Csák Zoltán szolgálataira nem számít a bajai klub – áll az egyesület honlapján.

A fiatal Domokos Bálint remek idényt produkált, amit megkoronázott azzal, hogy második alkalommal választották meg a Kelet-Nyugat Gála legjobb játékosának. Természetesen megnőtt iránta a kereslet, az élvonalból és a másodosztályból is érkezett megkeresés a bajai klub felé. A vezetőség az érvényben lévő szerződés ellenére nem szeretne akadályt gördíteni Domokos Bálint élvonalbeli karrierje elé, így elképzelhető, hogy ő is távozni fog.

Nagy Elődöt a megyei első osztály éllovasa, a Híd SC szeretné a soraiban tudni, a felek között még zajlanak a megbeszélések. Egy dolog biztos: Bognár György számítana a rutinos támadóra a tavaszi szezonban is.

Az érkező játékosok oldala egyelőre nem ismert. A BLSE vezetősége több labdarúgóval is tárgyalásban áll.

Olvasói sztorik