Hírek

Válogatottak találkozója a Puskás Stadionban

Az MLSZ szerdán ismét megrendezte a Puskás Ferenc Stadionban a válogatott labdarúgók találkozóját, amelyen mintegy száz futballista vett részt.

Az MLSZ beszámolója szerint a találkozó programja a stadion toronyépülete előtt kezdődött, itt a Himnusz meghallgatása után az elmúlt egy évben elhunyt futballistákról emlékeztek meg, majd a szövetség centenáriumi emlékművét koszorúzták meg a jelenlevők: az MLSZ nevében Berzi Sándor alelnök és Vizi E. Szilveszter elnökségi tag, a régi játékosok nevében Buzánszky Jenő és Várhidi Pál, a fiatalabb generáció tagjai közül pedig Andrusch József és Király Gábor helyezett el egy-egy koszorút az emlékműnél.

Az összejövetel második részét a Hotel Arénában tartották meg, itt a válogatott idei góljait felidéző összeállítás megtekintése után dr. Borbély Zoltán, a Jogi- és Sajtóiroda vezetője, valamint Berzi Sándor mondott beszédet. Az MLSZ alelnöke kitért a magyar labdarúgás idei sikereire, valamint a szövetség legfontosabb 2011-es eredményeire, az OTP-MOL Bozsik-program elindításától kezdve a társasági adókedvezményekből hamarosan megvalósuló utánpótlás-, és infrastruktúra-fejlesztésekig.

Az ünnepi ebéd előtt Mága Zoltán Prima Primissima-díjas hegedűművész játékát élvezhették a labdarúgók, a „hivatalos” program végén pedig még hosszan folytatódott a társalgás a focisták között.

A remek hangulatú összejövetelen a magyar labdarúgás legendás alakjai közül szinte mindenki részt vett, az Aranycsapat generációjából jelen volt Grosics Gyula, Buzánszky Jenő, Várhidi Pál, vagy Rudas Ferenc is, de a későbbi jelentős magyar focisikerek főszereplői is elfogadták az MLSZ invitálását, a legfiatalabb résztvevő Király Gábor, a jelenlegi magyar válogatott kapusa volt.

Olvasói sztorik