Hírek

Artner Tamással megegyezett a Haladás

Szerda délelőtt Artner Tamás szóban megegyezett Tóth Miklós ügyvezetővel, a Haladás leendő edzője jövő héten írja alá másfél évre szóló megállapodását.

Kapcsolódó cikkek

Mint arról beszámoltunk, a Haladás Sopron Bank tulajdonosi taggyűlése hétfőn úgy döntött, hogy másfél esztendőre Artner Tamást nevezi ki a csapat vezetőedzőjévé. A taggyűlés egyúttal felkérte Tóth Miklós ügyvezetőt, hogy mielőbb készítse elő, és írja alá Artner Tamással a megállapodást. Nos, szerda délelőtt Artner Tamás hivatalos volt az ügyvezető irodájába.

– A szerződés valamennyi részletét átbeszéltük, gyakorlatilag mindenben megállapodtunk, nyugodtan mondhatom, hogy megszületett a szóbeli egyesség. Ennek megfelelően a szerződést a jövő héten alá is írjuk – mondta a klub hivatalos honlapján Artner Tamás.

Rózsa Dániel 2015 nyaráig a Haladásé

A kapus Rózsa Dániel szóban megegyezett a Haladás vezetőivel: 2015 nyaráig Szombathelyen marad. A szerződésben fix kivásárlási ár is szerepel majd! A jövő nyáron lejáró szerződésű labdarúgók közül Tóth Péterrel, Guzmics Richárddal és Iszlai Bencével tovább folynak a tárgyalások.

Olvasói sztorik