Foci vb 2014

Puyol: a trófea jó kezekbe kerül

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Carles Puyol szerint akár a németek, akár az argentinok nyerik a világbajnoki döntőt, méltó utódai lesznek a négy évvel ezelőtt győztes spanyoloknak.

– Biztonságosan jó kezekbe kerül a trófea, nem számít, melyik csapat nyer – nyilatkozta az egykori világklasszis védő. A spanyolok csapatkapitányaként ő vette át a 2010-es, dél-afrikai finálé után, a hollandok legyőzését követően a kupát, ezért most neki kell ünnepélyesen visszaadnia a Maracana-stadionban.

Brazíliában a címvédő spanyolok sikertelenek voltak, és már a csoportkörben kiestek. Puyol a vébé előtt térdsérülése miatt kénytelen volt befejezni pályafutását.

– A történelemkönyvek lapjai nem törlődnek, az élet nem áll meg, a mezekre hímzett világbajnoki csillag ott marad – mondta a Barcelona egykori középhátvédje, aki vasárnap különösen egykori csapattársai sikeréért szorít. – Mascherano nagyszerű játékos, nem lep meg, hogy nagyszerűen játszik egy ilyen nagy versenyen. Leo a legjobb, el kell ismerni, hogy ő a legnagyobb, és talán már csak a világbajnoki cím hiányzik neki.

Olvasói sztorik