Nemzetközi foci

Puyol: nem tudok már segíteni a Barcán

A Barca legendája szeretne segíteni a klubján, de nem érzi úgy, hogy játékosként erre még képes lenne.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Néhány hónapja még egyértelműnek tűnt a helyzet, Carles Puyol érvényes szerződése ellenére távozni kíván Barcelonából és 36 évesen új kihívás után néz. A labdarúgó mindezt be is jelentette… Aztán jött az UEFA büntetése, és a Barcelona kizárása a következő két átigazolási időszakból.

Ezt követően a spanyol sajtóban megjelent a hír, mely szerint Puyol távozása mégse olyan biztos. A rutinos labdarúgót marasztalja a klub, mivel bármilyen állapotban legyen is a térde vagy épp a lelke, még mindig hasznosabb, ha a szezonban 5-10 meccsen a klub segítségére tud lenni száz százalékos formában, mintha egyáltalán nincs a csapattal.

“Nem gondoltam meg magam a távozásommal kapcsolatban” – mondta Puyol hétfői sajtókonferenciáján.

“Szeretnék segíteni a klubnak. Ha képes lennék rá, itt maradnék, de nagyon nehéz lenne visszatérnem a legjobbamhoz. Elfogadhatatlan még egy olyan év számomra, mint amilyen az idei volt.”

“Nem tudok ennél többet mondani a jövőmről, mert még nem döntöttem. Meglátjuk, hogy ér véget a szezon” – tette hozzá a veterán védő, aki a jelek szerint úgy érzi, már nem üti meg a Barcelona szintjét.

Olvasói sztorik