Foci vb 2014

„Együtt kell megállítanunk Messit”

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Németország és Argentína játssza a világbajnokság döntőjét vasárnap. Az a dél-amerikaiakról beszélünk, elkerülhetetlen, hogy ne kerüljön szóba Lionel Messi neve. A német Benedikt Höwedes szerint a Barcelona kiválóságát csak csapatként tudják megállítani.

Messi a csoportkörben négy gólt szerzett, és ezek mind kulcsfontosságúak voltak. Az egyenes kieséses szakaszban még nem talált be, de így is nagyon fontos láncszeme Alejandro Sabella legénységének.

Höwedes valószínűleg a döntőben is ott lesz a németek kezdőcsapatában, és farkasszemet nézhet Messivel. A Schalke futballistája a torna során végig a védelem bal oldalán szerepelt és valószínűleg Löw ezt már nem is változtatja meg.

– Ez egy közös erőfeszítés lesz. Csak így fog működni – mondta Höwedes, aki eredetileg középhátvéd, mégis a bal szélen kell játszania. – Kicsit furcsa volt ezt az új helyzetet megszoknom, de a csapattársaim sokat segítettek. Számomra teljesen hihetetlen, ami itt történik. Meg akarjuk koronázni a teljesítményünket egy világbajnoki trófeával.

Olvasói sztorik