Foci vb 2014

Maradona: a németek sem verhetetlenek

Diego Maradona szerint mindegy, melyik csapat hogy jutott a fináléba, aki verhetetlennek hiszi a németeket, az nagyon meg fog lepődni...

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A németek 7-1-re lehengerelték a hazai brazilokat. Az argentinok büntetőkkel gyűrték maguk alá hosszabbítás és 0-0 után a hollandokat. A két elődöntő fényében könnyű lenne kijelenteni, hogy a döntő esélyese a kirobbanó formát mutató Nationalelf, de az elfogulatlansággal azért nehezen vádolható Diego Maradona szerint ennél nagyobbat nem is lehetne tévedni…

“A németek elleni meccs még véletlenül sem egy lehetetlen küldetés. Egyáltalán nem lehetetlen legyőzni őket” – nyilatkozta az argentin legenda a Telesurnak.

“A németek egója szárnyalhat a Brazília elleni 7-1 után, ez a túlzott önbizalom pedig jól jöhet Argentínának” – érvelt a korábbi szövetségi kapitány.

Maradona arról is beszélt, érzése szerint Messi kissé elfáradt, ezért nyújtott halovány teljesítményt a hollandok ellen, viszont így újabb bizonyítást nyert Javier Mascherano klasszisa, aki a középpályáról egyszerre fogta össze az argentin csapatot és rombolta a holland akciókat.

“Argentína a hollandok ellen Mascheranóból és tíz másik játékosból állt. Olyan volt, mint egy pitbull a pályán.”

“Messi nem hozta azt a szintet, amire számítani lehetett. Azt hiszem, kissé fáradt lehet” – mondta az 1986-os világbajnokság argentin hőse.

Olvasói sztorik