Fotó! Mestesacker-nosztalgia a vébé címről

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on Mertesacker és a német válogatott vasárnap a Nationalelf negyedik vébé címét gyűjtheti be - a döntőben Argentína lesz az ellenfél. Érdekesség, hogy az 1990-es világbajnoki finálét Rómában szintén ez a két nemzet vívta. Akkor a németek örülhettek. Per Mertesacker egy 1990-es fotóval hangolódik a nagy napra: „1990. Nagy büszke voltam, hogy viselhettem a német mezt. A szerepköröm kicsit megváltozott, de az érzelmek nem" – írja Twitterén a védő.” 1990 I was already proud of wearing my DFB outfit - perspective change a bit, but not the emotions! #DFBTeam #GERARG pic.twitter.com/UGpBJBdzDx— Per Mertesacker (@mertesacker) 2014. július 11.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mertesacker és a német válogatott vasárnap a Nationalelf negyedik vébé címét gyűjtheti be – a döntőben Argentína lesz az ellenfél. Érdekesség, hogy az 1990-es világbajnoki finálét Rómában szintén ez a két nemzet vívta. Akkor a németek örülhettek.
Per Mertesacker egy 1990-es fotóval hangolódik a nagy napra: „1990. Nagy büszke voltam, hogy viselhettem a német mezt. A szerepköröm kicsit megváltozott, de az érzelmek nem” – írja Twitterén a védő.”