Foci vb 2014

Sneijder: Nehogy leírjuk Costa Ricát!

A hollandok rutinos középpályása nem akar az angolok és az olaszok sorsára jutni, és tudja, mivel kerülhetik el az újabb Costa Rica-i meglepetést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Ugyan a világbajnokság negyeddöntői közül egyértelműen a Hollandia-Costa Rica összecsapás végkimenetele tűnik a legbiztosabbnak, Wesley Sneijder, az “Oranje” sztárja óva inti csapattársait és a szurkolókat attól, hogy leírják a közép-amerikai együttest.

“Eljutottak a negyeddöntőig, ez azt jelenti, hogy jelenleg a világ nyolc legjobb országa közé tartoznak. Minden meccsen lényegében 50-50 százalék az esély. Nüansznyi különbségek vannak az idáig eljutott csapatok közt, így bármi megtörténhet” – mondta a holland középpályás a Times of Indiának.

“Costa Rica úgy zárt a csoport élén, hogy két európai óriást, Anlgliát és Olaszországot is hazaküldte, úgyhogy elég komoly kihívás lesz majd ellenük játszani” – tette hozzá Sneijder, aki elismerte, a nyolcaddöntőben, Mexikó ellen igen gyengén kezdtek.

“Az első félidőben keveset volt nálunk a labda, ha valamiben, hát ebben kell előrelépnünk Costa Rica ellen. Jobban megy nekünk, ha többet birtokoljuk a labdát, nem engedhetjük meg, hogy Costa Rica is úgy játszhassa a saját játékát, mint ahogy Mexikó tette akkor az első félidőben” – értékelt a 30 éves labdarúgó.

“Céllal jöttünk Brazíliába és nem csak azért, hogy élvezzük a jó időt és a riói strandot. Ugyanakkor a torna előtt nem voltak túl magasak az elvárások velünk szemben, így azt hiszem, bármeddig is jussunk ezek után, büszkék lehetünk magunkra” – zárta gondolatmenetét a Galatasaray kiválósága.

Olvasói sztorik