Foci vb 2014

Hummels: Nem volt sétagalopp

A német bekk szerint igazi topcsapatot búcsúztattak a vb-től, nem félnek senkitől.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A német válogatott a kisebb influenzás megbetegedésből talpra álló Mats Hummels korai góljával győzte le és búcsúztatta a brazíliai világbajnokságtól a franciákat péntek este.

A Borussia Dortmund kiválósága, akit a találkozó legjobb játékosának is megválasztottak elárulta, nem a sziporkázó játék, csakis a kőkemény rivális legyőzése lebegett a szemük előtt, ennek megfelelően dolgozták ki a meccsre a taktikát is.

“Toni Kroos remek labdát adott a gólnál én pedig jókor voltam jó helyen. Egyszerű dolog ez, de annál fontosabb” – kezdte értékelését Hummels. “Úgy játszottunk az egész meccsen, ami lehetőséget biztosított számunkra a továbbjutásra. Egy kőkemény ellenfél volt a francia válogatott, de megdolgoztunk a sikerért. Semmi esetre sem volt egy sétagalopp, de úgy érzem, megérdemeltük a győzelmet ellenük.”

“Bejutottunk a legjobb négy közé a vb-n, bárkivel is kelljen megküzdenünk a további sikerekért, biztos, hogy kemény meccs lesz, de a franciák legyőzésével ismét bizonyítottuk, hogy nem kell tartanunk senkitől sem” – tette hozzá a bekk.

Olvasói sztorik