Foci vb 2014

Neuer elégedetlen a mutatott játékkal

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Manuel Neuer és csapattársai elégedetlenek a mutatott játékkal. Az első mérkőzésen lehengerelték Portugáliát (4-0), de aztán az a bizonyos henger megállt. Jött egy döntetlen Ghána ellen (2-2), majd egy sovány győzelem az USA-val szemben (1-0). A legjobb tizenhat között Algériát kapták a németek és gól nélküli döntetlen után, hosszabbításban tudtak csak felülkerekedni rajtuk (2-1). Kérdés, hogy ebben a formában eljutnak-e olyan messzire, ahogy várják tőlük? Persze, először Franciaországon kéne túljutniuk pénteken.

A Bayern München kapusa, Manuel Neuer elismerte, hogy vannak problémák a mutatott játékkal, de szerinte az eredmény az ami igazán számít.

– Nem vagyunk megelégedve a teljesítményünkkel, de a mérkőzések végén eddig mindig megérdemelt győztesekként jöttünk le a pályáról – mondta németek kapusa. A győzelem az, ami igazán számít.

Neuer hozzátette, már alig várja, hogy pályára léphessen a híres Maracana-stadionban, Rio de Janeiróban.

– Mindannyian örülünk, hogy lehetőségünk nyílik a Maracana gyepén játszani. Ez fantasztikus lesz, de oda kell figyelnünk a franciákra, mert nagyon veszélyesek. Erős, sokoldalú csapat, és eddig százszázalékos teljesítményt nyújtottak a vébén.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik