Foci vb 2014

Hazard: Muszáj megállítanunk Messit

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A belga válogatott sztárja, Eden Hazard szerint hatalmas esélyt adna csapatának a továbbjutásra, ha meg tudnák állítani az argentinok klasszisát, Lionel Messit. Alejandro Sabella argentin szövetségi kapitányt sokan kritizálták, hogy csapata túlságosan függ a Barcelona futballistájától. Hazard szerint Messi lehet a kulcs a továbbjutást illetően.

– Tudjuk, hogy ő a legjobb játékos a világon, de mi nem félünk – mondta a belgák kiválósága. Le tudjuk győzni Argentínát, de ők is minket. Messi jelenti a két csapat közti különbséget, ha őt meg tudjuk fogni, akkor továbbjuthatunk. Számomra ő a legjobb a világon, és nem tudom, hogyan lehetne semlegesíteni, de a csapat meg fog tenni minden tőle telhetőt, most videók segítségével készülünk – magyarázta Eden Hazard.

Belgium legjobb teljesítményét az 1986-os vébén nyújtotta, és ez a negyedik helyre volt elég. Érdekesség, hogy ott Argentína állította meg őket az elődöntőben.

– Van négy győzelmünk négy mérkőzés alatt. Ezt nem sok csapat mondhatja el magáról. Koncentrációval képesek lehetünk felülmúlni Belgium eddigi legjobb helyezését – mondta a Chelsea játékosa.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik