Foci vb 2014

Pánik a német focistafeleségek repülőjén

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kisebb pánik tört ki azon a repülőgépen, amelyik a német játékosok feleségeit és barátnőit szállította az amerikaiak elleni csoportmeccs után.

A Bild beszámolója szerint a charter gép Reciféből tartott Porto Seguróba, a pilótának azonban át kellett startolnia, mivel elsőre nem sikerült landolnia a ködös-esős időben, annyira állt a víz a leszállópályán. A pilóta ugyan egy pillanatra letette a gépet, később mégis újra felemelte és inkább jobbnak látta átstartolni. A pilóta tett egy kört a reptér fölött, és tájékoztatta az utasokat, hogy amennyiben itt nem tudnak leszállni, átrepülnek Salvadorba, annyira rossz az idő. Két perc múlva aztán mégis tett egy újabb kísérletet Porto Seguróban. A gépet már tűzoltó- és mentőautók várták a leszállópályánál, de ezúttal sikeres volt a landolás.

– Nagyon kemény volt a landolás – idézi a lap Cathy Fischert, Mats Hummels barátnőjét. – A pilóta azonnal nyomott egy satuféket. Mindent nagyon jól csinált. Az a döntés is helyes volt, hogy átstartolt.

A gép fedélzetén rajta kívül ott ült még Bastian Schweinsteiger, Mesut Özil, Mario Götze, André Schürrle, Julian Draxler és Ron-Robert Zieler barátnője, valamint Kevin-Prince Boateng menyasszonya.

Olvasói sztorik