Müller pályán lehet az USA ellen

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on Rendben lesz az amerikaiak elleni, csütörtöki világbajnoki mérkőzésre Thomas Müller, aki a Ghána elleni találkozó végén sérült meg. A németek gólzsákja a Twitter-oldalán közölt egy fotót magáról, amelyen látszik, hogy több öltéssel varrták össze a jobb szeme melletti részt. Müller John Boyéval fejelt össze a 2-2-vel zárult összecsapáson, és erősen vérzett az ütközést követően. "Minden rendben, köszönöm a jókívánságokat" - jegyezte meg. "Most úgy nézek ki, mint egy bokszoló." Hansi Flick, a németek másodedzője elmondta: Müller játszhat a csoport záró fordulójában. A németeknek és az amerikaiaknak négy-négy, a ghániaknak és a portugáloknak egy-egy pontjuk van két forduló után.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Rendben lesz az amerikaiak elleni, csütörtöki világbajnoki mérkőzésre Thomas Müller, aki a Ghána elleni találkozó végén sérült meg.
A németek gólzsákja a Twitter-oldalán közölt egy fotót magáról, amelyen látszik, hogy több öltéssel varrták össze a jobb szeme melletti részt. Müller John Boyéval fejelt össze a 2-2-vel zárult összecsapáson, és erősen vérzett az ütközést követően.
“Minden rendben, köszönöm a jókívánságokat” – jegyezte meg. “Most úgy nézek ki, mint egy bokszoló.”
Hansi Flick, a németek másodedzője elmondta: Müller játszhat a csoport záró fordulójában. A németeknek és az amerikaiaknak négy-négy, a ghániaknak és a portugáloknak egy-egy pontjuk van két forduló után.