EB 2016

Az UEFA kizárja az oroszokat és az angolokat is?

A következő rendbontásnak súlyos ára lehet.

Kapcsolódó cikkek

FRISSÍTÉS:

Az UEFA hivatalos közleményében teljes mértékben elfogadhatatlannak tartja a „szurkolók” viselkedését, és kiemelik, hogy az ilyen embereknek nincs helye a fociban, és meg kell védeni tőlük a sportágat. A Szövetség továbbá nyomatékosítja, hogy nem haboznak további szankciókat hozni az Angol FA-vel és az Orosz Szövetséggel (RFU) szemben, beleértve ebbe az esetleges kizárásokat is.


A hírt azóta több sajtóorgánum, többek között a BBC és az ESPN is megerősítette.

Az UEFA hivatalos közleményt is kiadott. Ebben megerősítik az információt, azt írják készek a legdurvább szankciót is alkalmazni, hogy rend legyen.


Rob Harris újságíró tájékoztatása szerint az UEFA kilátásba helyezte az orosz, és az angol válogatott kizárását a kontinenstornáról, ha szurkolóik további rendbontásokat követnek el.

Az UEFA belső köreit jól ismerő, és ennek megfelelően pontos információkkal rendelkező újságíró azt nem közölte, hogy honnan jutott az információi birtokába.

Mint ismert az angol, és az orosz huligánok tegnap délután átrendezték Marseille-t, és a háborúsállapotok a meccs után is folytatódtak a stadionban.

Egybehangzó állítások szerint az UEFA fegyelmi bizottsága már az éjszaka ülésezett, hogy milyen szankciókat léptessen életbe, de hivatalos tájékoztatást még nem adtak.

Olvasói sztorik