EB 2016

Marseille-ben folytatódott az ökölharc – FOTÓK, VIDEÓK

A francia rendezők már a második napon megbuktak.

Az egész nap tartó utcai harcok után a marseille-i Anglia–Oroszország találkozó után is kirobbant a balhé. Oroszok egy csoportja átmászott az angolok szektorába a lefújás után, és nekik estek, annak ellenére, hogy nők és gyerekek is voltak köztük.

A pánikba esett angolok – és számos francia is – igyekeztek menekülni az orosz támadás elől. A francia rendezők az oroszokat azért tartották a stadionon belül a meccs után, hogy elkerüljék a további összecsapásokat odakint.

A hvg.hu azt írja, Marseille utcáin is folytatódott a botrány, két angol szurkoló sérült meg súlyosan, ők jelenleg is életveszélyes állapotban vannak.

FRISS:

A mérkőzés lefújása után ismét összecsapást provokáltak ki az orosz szurkolók, de ez nem volt összemérhető a meccs előtti, délutáni verekedéssel, amelyben 31-en sérültek meg, köztük egy ember életveszélyesen – jelentette a francia hírügynökség.

A stadionban az orosz szurkolók petárdákat hajigáltak, bengáli tüzet gyújtottak, és mindenféle tárgyakkal dobálták az angol drukkereket. Sérültekről nem érkezett jelentés. A pirotechnikai eszközök annak ellenére jutottak be a stadionba, hogy a szurkolóknak három ellenőrzőponton is meg kellett mutatniuk a csomagjaikat.

Az alábbi videó tanúsága szerint Nizzában a lengyel és az északír szurkolók között is kitört a balhé szombat este:

Olvasói sztorik