Simeone reagált Ronaldo tökös mutogatására

Csalódottan értékelt az Atlético Madrid vezetőedzője.

Az Atlético Madridnak lőtt mesterhármasa után Cristiano Ronaldo valószínűleg az ellenfél vezetőedzőjének, Diego Simeonénak próbált üzenni, amikor a tréner odavágón bemutatott “tökös” örömét utánozta. Az argentin tréner akkor állítólag nem az ellenfélnek, hanem a drukkereknek szánta a mozdulatsort, és most a kiesés utáni értékelésében elmondta, szerinte CR7 is hasonlóan cselekedett.

Ronaldo: Ezért igazolt le a Juventus
Bajnokokhoz méltó mentalitásról beszélt a mesterhármast szerző Juventus-klasszis.

Nem azért nem jutottunk tovább, mert rosszak voltunk, hanem mert a Juventus nagyon jó volt. Jobbak voltak nálunk, ezért megérdemelten nyertek és mentek tovább. Sokat hibáztunk, taktikailag fölénk nőttek. Ellenfelünk nagy erőssége a letámadás volt, de ha ki is szabadultunk a szorításból, a második szándékból érkező labdákat is ők gyűjtötték be. Gratulálnom kell a Juventusnak, Ronaldo pedig bizonyára a szurkolóknak mutatta meg, hogy milyen spiritusz van benne és a csapatban, ahogy én is tettem.

– mondta Simeone a kiesés után.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó

Juventus – Atlético Madrid 3–0 (1–0)

Gólszerző: Ronaldo (27., 48., 86. – tizenegyesből)

Továbbjutott: a Juventus, 3–2-es összesítéssel

 

Manchester City – Schalke 7–0 (3–0)

Gólszerző: Agüero (35. – tizenegyesből, 38.), Sané (43.), Sterling (56.), B. Silva (71.), Foden (78.), Gabriel Jesús (84.)

Továbbjutott: a Manchester City, kettős győzelemmel, 10–2-es összesítéssel