Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Alexis Sánchez egy nagy nulla volt a PSG elleni BL-meccsen

Ez nem az az Alexis Sánchez, akibe beleszerettünk az Arsenalban

– ezt Phil Neville mondta a Manchester United és a PSG Bajnokok Ligája-meccse után, és nehéz lenne vitatkozni a kijelentésével.

A PSG véget vetett a manchesteri csodának
Kimpembe és Mbappé góljával a párizsiak 2-0-ra nyertek az Old Traffordon.

A United 30 éves chilei támadója az első játékrész hajrájában, a megsérült Jesse Lingard helyére állt be, úgyhogy volt egy félideje arra, hogy meggyőze az őket bírálókat. Nem sikerült, a BT Sports statisztikái szerint konkrétan egy nagy nulla volt, amit hozzátett a manchesteriek játékához.

Nem volt kapura lövése, nem volt kulcspassza, nem volt egy sikeres csele sem, ami egy heti 300 ezer fontot kereső támadótól finoman szólva is gyenge produkció.

A United pechje, hogy Anthony Martialt is le kellett cserélni, a helyére Juan Mata érkezett, ő és Sánchez pedig csak rontott a manchesteri védekezésen, amely a 0-0-s első félidő után benyelt két gólt, így 0-2-es hátrányból várja a PSG elleni visszavágót.

Nem tudok mit kezdeni Sánchezzel játék közben, neki kellene magára találnia. Mert azt mindannyian tudjuk, hogy micsoda minőség rejlik benne

mondta Ole Gunnar Solskjaer.

Ez az, amit Manchetserben nem, vagy csak alig tudott eddig felvillantani. Most viszont alighanem össze kellene szednie magát, ha Lingard és Martial is kidől, mert a következő másfél hétben a Chelsea-vel (az FA-kupában) és a Liverpoollal (a bajnokságban) is játszik a Manchester United.

Nyitókép: Jean Catuffe/Getty Images

Olvasói sztorik