Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Neymar kibukott: a játékvezető tiszteletlen volt

A brazil azt állítja: a holland spori olyat mondott neki, amit nem lett volna szabad.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Paris Saint-Germain ugyan vezetett a Napoli otthonában, a BL-meccs végül – egy amatőr hiba után –  1-1-es döntetlennel zárult.

Azt is megmutattuk, milyen elmaradt tizenegyes miatt háborog a francia főváros, miközben a találkozó után Neymar is igencsak kikelt magából. A brazil világsztár a 91. percben kapott sárga lapot reklamálásért. Ekkor a futballista szabadrúgást szeretett volna elvégezni, de úgy látta, a Napoli-játékosok nem éppen a megfelelő távolságban helyezkednek… Miután a holland spori megbüntette, Neymar tapssal válaszolt.

A játékvezető olyat mondott nekem, amit nem lett volna szabad, roppant tiszteletlen volt, ezért elveszítettem a kontrolt. Mindenki hibázhat, de a játékvezető ténykedése nagyon felbosszantott. A Napoli olyan szituáció után kapott tizenegyest, ami egyébként les volt, ellenben nekünk nem adott meg egy teljesen jogos büntetőt. Más játékvezetői ténykedéssel az eredmény sem így alakult volna… Szomorú, hogy el kell fogadnunk az 1-1-et

fogalmazott Neymar.

Kedd este egyébként a Bajnokok Ligájában megszületett minden idők legrosszabb kapáslövése, garantáltan nem bírod ki nevetés nélkül. 

Neymar kibukott a játékvezetőre – fotó: Francesco Pecoraro/Getty Images

címlapkép: Francesco Pecoraro/Getty Images

Olvasói sztorik