Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Válságban a gólképtelen Real: Ronaldóval ilyen soha nem fordult elő

A madridiak már három mérkőzés óta nem találtak a kapuba, ez a Capello-korszakot idézi.

A Bajnokok Ligája keddi csoportmérkőzésén idegenben égett a címvédő Real Madrid, hiszen a spanyol sztárcsapat alulmaradt a CSZKA Moszkvával szemben (1-0). A madridi vezérkar reakciója alighanem mindent vitt, miközben Julen Lopetegui elképesztő magyarázkodása is menetrendszerűen érkezett.

A spanyol lapok már csak egyszerűen lesajnálják a Real Madridot, amely zsinórban három mérkőzés óta (Sevilla, Atlético, CSZKA) gólképtelen. Az utolsó madridi találat szeptember 22-én született Asensio révén az Espanyol elleni bajnokin, azóta 74 lövéssel kísérleteztek a spanyolok, sikertelenül. Az együttes így már öt órát és tizenkilenc percet szenvedett ki lőtt gól nélkül.

A Marca természetesen hamar Cristiano Ronaldo hiányáról ír, hiszen a portugál klasszis madridi pályafutása során soha nem volt elő, hogy a Real három mérkőzésen keresztül gól nélkül maradjon.

Utoljára a 2006–2007-es szezonban történt hasonló, akkor Fabio Capello irányította a madridiakat.

A Real Madrid egyébként kedden este a CSZKA Moszkva ellen 26 lövéssel próbálkozott, ez pedig a Bajnokok Ligája 2003–2004-es szezonja óta a legtöbb kísérlet, amely nem hozott eredményt.

címlapkép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik