Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Jön a nagy visszatérés: újra spanyol pályán Cristiano Ronaldo

Méghozzá az egyik kedvenc csapata, a Valencia ellen lép pályára a Juventus támadója.

Nem kellett sokat várnia a spanyolországi visszatérésre Cristiano Ronaldónak, a nyáron a Real Madridtól nyolc év után távozó támadó szerda este a Valenciánál vendégeskedik társaival a Bajnokok Ligájában. A Juventus játékosa szép emlékeket őriz a Mestalláról, összesen ugyanis tizennyolc alkalommal lépett ott pályára az elmúlt években és tizenötször sikerült betalálnia.

Arra pedig ezúttal is minden esélyes meglesz, hogy folytassa a remek szériáját, nem nagy meglepetésre ugyanis az AS előzetes várakozásai alapján a torinóiak kezdőcsapatába jelöli őt Massimilano Allegri vezetőedző.

Elképesztő fordulattal ért véget a Lazovics-ügy – hivatalos
A Vidi közleményben tudatta, valóban visszavonul a szerb csatár.

A Bajnokok Ligája pedig egyébként is a kedvenc sorozata Cristiano Ronaldónak, hiszen jelenleg is ő vezeti a góllövők örökranglistáját 120 találattal, a kedden mesterhármast jegyző Lionel Messi mögötte kullog 106 góllal – az argentin zseni parádés szabadrúgásgólt lőtt a PSV-nek, vétek lenne kihagyni.

A legrangosabb európai kupasorozatba 1013 nap után visszatérő „denevérek” persze nem feltartott kézzel várják Ronaldóékat, igaz a La Liga-rajt közel sem sikerült olyan jól, mint ahogyan eltervezték, négy forduló után még nyeretlenek.

A várható kezdőcsapatok az AS szerint.

as.com

A nyitóképen Ronaldo már a Mestalla gyepét járja be. Fotó: AFP / JOSE JORDAN

Olvasói sztorik