Bajnokok Ligája bajnokok ligája

A görögök előre figyelmeztettek, pokol vár a Vidire

Az AEK vezetőedzője nem becsüli le a fehérváriakat, szerinte még nem dőlt a továbbjutás.

Úgy tűnik, ezen a héten a Mol Vidi FC-ről fog szólni minden: a klub hétfő délután hivatalosan is bejelentette a rekordösszegért érkező sztárcsatárt, kedd este a Bajnokok Ligája-főtábláért lép pályára a csapat az AEK Athén otthonában – az odavágón nagy port kavaró Huszti-kiállítást ide kattintva újra megnézheted –, szombat este pedig a Ferencváros ellen jön az NB I-es szuperrangadó.

Az odavágón elszenvedett 2-1-es vereség után nem lesz könnyű dolguk a fehérváriaknak Görögországban – már csak azért sem, mert az AEK-tulaj múlt héten bement a vendégöltözőbe és elképesztő ígéretet tett –, ám az athéniak vezetőedzője, Marinosz Uzunidisz  sem számít könnyű meccsre.

Nem becsüljük le a Vidit, főképp azért, mert még egyáltalán nem dőlt el a továbbjutás kérdése. Az első meccsen aratott győzelem még semmit nem ér, ismét százszázalékos teljesítményre lesz szükségünk ha el akarjuk érni a BL-csoportkört. Az első meccsen 2-0 után sok hibát elkövettünk, ezeket ki kell javítanunk, mert nem akarunk esélyt adni a magyaroknak. Okosan kell játszanunk, mert a Vidi biztosan nem adja majd könnyen a győzelmet – idézi a novasports.gr a vezetőedzőt.

Uzunidisz hozzátette, nyugodtan játszhat a csapata az előny birtokában és szurkolóik segítségével elérhetik a céljukat, a fanatikusokról pedig nem feledkezett meg a középpályás, Kosztasz Galanopulosz sem.

Ritkán játszunk ilyen nagy téttel bíró találkozót, de a tavalyi és a mostani kupatapasztalataink alapján sikerülhet a továbbjutás. Ebben sokat segíthetnek a nagyszerű drukkereink is, akik várhatóan ismét több mint negyvenezren lesznek kint a stadionban – mondta az AEK játékosa.

címlapfotó: Naomi Baker/Getty Images

Félelmetes lesz az AEK-tábor. Fotó: Louisa Gouliamaki/EuroFootball/Getty Images
Olvasói sztorik