Bajnokok Ligája

Zidane Bale és Ronaldo jövőjéről is beszélt a BL-döntő után

A francia tréner a Real egész szezonjáról is szót ejtett.

Zsinórban harmadik Bajnokok Ligája-győzelmét aratta szombat este a Real Madrid, amely a Liverpoolt győzte le 3-1-re. A kijevi döntő után a madridiak mestere, Zinédine Zidane azt mondta, ez élete legcsodálatosabb estéje, az ilyen napokon pedig mindig arra gondol, hogy milyen szerencsés élete lehet. A francia tréner kitért Cristiano Ronaldo nyilatkozatára is, aki sejtelmesen beszélt a  finálét követően a jövőjéről.

Meglátjuk, mi fog történni, de én személy szerint azt gondolom, hogy Cristianónak maradnia kell, ez nem kérdés. Ha ezt mondta, akkor ezt mondta, lehet, hogy három vagy négy nap múlva már mást fog nyilaktozni. Hogy beszélt-e velem a jövőjéről? Nem – mondta Zidane.

„Menj a p****ba, Ramos!”: ellepték oldalát a feldúlt Szalah-fanok
A Real Madrid sztárja nem teszi zsebre, amit kapott.

A francia tréner szerint jó szezont zárt csapata, de nem írta volna alá ezt szeptemberben, mert a Real minden egyes megszerezhető trófeát meg akar nyerni, ezért nem vehetik semmisnek a bajnokságot és a kupát.

Viszont amit ma tettünk, arra nincsenek szavak. A csapat előtt egyszerűen nem létezik lehetetlen – idézi Zidane-t a Marca, aki aztán kitért a rendszeres játéklehetőséget hiányoló Bale szavaira is. – Megértem őt, hiszen mindenki a saját érdekeit nézi elsőként, én viszont biztosan nem fogok változtatni az eddigi módszereimen. Valóban több játékpercet érdemelne, de nekem egyensúlyban kell tartanom a játékosok kéréseit. Bale kérése jogos, hiszen ma is ő teremtette meg a különbséget.

címlapfotó: Vladimir Shtanko / Anadolu Agency / AFP

AFP / GENYA SAVILOV
Olvasói sztorik