Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Cristiano Ronaldo: nem tudom garantálni, hogy Madridban folytatom

Másodszor is megszólalt, szerinte az okok megfejtéséért messzire kéne menni. Úgy tűnik, a futballtörténelem újabb szakasza zárult le.

A Rangadó is beszámolt róla, hogy a BL-döntő lefújása után Cristiano Ronaldo sejtelmesen nyilatkozott a jövőjéről, gyakorlatilag bejelentette, hogy távozhat Madridból. A nyilatkozat értelemszerűen hatalmas port kavart, ráadásul a vegyes zónában rá várakozó újságíróknak megerősítette: szó sincs félreértésről, napokon belül hivatalosan is bejelenti a döntését.

Lehet, hogy nem volt a tökéletes pillanat arra, hogy mondjak valamit, hogy szellőztessek. Egyedülálló pillanat volt, szerencsések vagyunk, hatalmas dolgot hajtottunk végre – idézi a játékost a Marca.

– Lehet, hogy a  pillanat nem volt megfelelő, de nem bántam meg. Egy héten belül konkrétumot is megtudhat mindenki. A rajongóknak tartozom annyival, hogy őszinte legyek – tette hozzá a Real Madrid portugál klasszisa.

Arra a kérdésre, hogy mi a baj, így felelt:

– Messzire kellene menni ahhoz, de nem pénzről van szó. Lesznek konkrétumok, de nem akarom elrontani a csapattársak örömét, fantasztikus ez a mai siker.

Megkérdezték azt is, hogy Florentino Pérez elnökkel van-e baja? Erre egy “no comment” érkezett a világsztártól.

– Nem tudok garantálni semmit, de azt ígérem, hogy nem fogok elbújni a következő napokban. Tudomásul kell venni, hogy az élet nem mindig a dicsőségről szól – válaszolta annak az újságírónak, aki azt kérdezte, van-e jövője Madridban.

Kiemelt fotó: LLUIS GENE / AFP

Olvasói sztorik