Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Őrület, mit nyilatkozott Klopp a bénázó kapusáról

A német tréner Sergio Ramosnak is beszólt.

Érthetően letörten nyilatkozott a 3-1-re elveszített Bajnokok Ligája-döntő után a Liverpool trénere, Jürgen Klopp, aki az első félidőben sérülést szenvedő Mohamed Szalah állapotóról is beszélt  – ezt ide kattintva olvashatod el  –, de természetesen kitért Loris Karius kapusra is, aki két bődületes hibával járult hozzá a Real Madrid győzelméhez.

Mit is lehetne erre mondani? Mi egy gólt szereztünk, ők pedig hármat. A kapushibák? Karius is tudja, mindenki tudja, hogy hibázott, sajnálatos, hogy ilyen történik a döntőben egy ilyen remek szezon után. Együtt érzek a kapusunkkal, ő egy fantasztikus srác. A második hibája már az első miatt történt. Gareth Bale ollózós gólja pedig hihetetlenre sikerült  –  nyilatkozta a német tréner.

Karius helyzete nem egyszerű, a Liverpool szurkolók ezt gondolják hibáiról.  A kapus időközben már nyilatkozott is, így látja  a helyzetét.

Klopp hozzátette, győzelemre játszott a csapata és jól is kezdték a meccset, úgy, ahogyan azt előzetesen eltervezték. Fontos pillanata volt szerinte Ramos és Szalah párharca, ami nagyon rosszul nézett ki, egyenesen sokkolta a csapatot,  úgy látta, hogy ekkor a mélyre zuhantunk.

Kemény szerelés volt, ami egy kicsit a birkózásra emlékeztetett  –  mondta a Liverpool mestere.

címlapfotó: AFP / Paul ELLIS

Karius volt a negatív hős. Fotó: INA FASSBENDER / DPA
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!