Bajnokok Ligája

“Ez bárkivel megtörténhet” – a Liverpool drukkerei megvédik Kariust

A klub közösségi oldaláról szemezgettünk.

Loris Karius két potyája gyakorlatilag „megnyerte” a BL-döntőt a Real Madridnak. A Liverpool portása a meccs után zokogva ment oda a szurkolókhoz, a csapat közösségi oldalán pedig többségében olyan kommenteket olvashatunk, melyben némileg együttéreznek a német kapuvédővel:

  • Nagyon sajnálom Kariust, ez a meccs a sírig fogja követni. Bízom benne, hogy túl tudja tenni magát és továbblép. De az biztos, hogy ez nyomot hagy a karrierjében.
  • Büszke vagyok a srácokra és Klopp úrra, Kariusnak megbocsátok. Hiszek abban, hogy a következő szezonban is jól teljesítünk.
  • Mindenki Kariust piszkálja. Ez bárkivel megtörténhet. Átérzem a fájdalmát, de ez még nem jelenti a karrierje végét. Még akár világklasszis kapus is lehet.
  • Mindenkinek üzenem, aki szidja Kariust, nézzetek magatokba. Az igazi Liverpool szurkoló nem szapulja a játékosokat. Tudom, hogy a srác ebből erőt meríthet. Amúgy sem nyertünk volna, miután Ramos sérülést okozott Szalahnak.
  • Nyilván Karius hibáiból fakadóan buktuk el a meccset. De ő egy fiatal kapus, és rengeteget fejlődött ebben a szezonban. Függetlenül attól, hogyan alakult a mérkőzés, senki sem gondolta volna, hogy egyáltalán eljutunk idáig. Szálljatok le Kariusról, hibázott, de nagyon sok pozitívumot lehet felhozni a neve mellé.
  • Én nem okolom Kariust, még mindig fiatal, ez volt az első komolyabb döntője, tanulni fog belőle és ezáltal sokkal jobb lesz.

Címlapkép: Paul ELLIS / AFP