Bajnokok Ligája

Bojkottálja a BL-döntőt a korábbi Liverpool-játékos

Mutatjuk az okot!

Úgy tűnik, nem csak a szurkolóknál verték ki a biztosítékot a Bajnokok Ligája döntőjének jegyárai. Az egykori liverpooli Boudewijn Zenden kijelentette, bojkottálja a mérkőzést, mert elfogadhatatlannak tartja az elképesztően drága végösszegeket.

A híresztelések szerint egyes drukkereknek közel 7500 fontot kellett kicsengetniük egy meccsjegyért, ez forintra átszámolva több, mint 2 és fél millió forint, ráadásul a kijevi stadion befogadóképességének körülbelül felére kapott jegyet mindkét gárda. A korábbi holland válogatott középpályás – aki 2005 és 2007 között erősítette a „vörösöket” a talkSPORT-nak árulta el távolmaradásának okát:

Nevetségesek az árak, a szállásokról ne is beszéljünk. Kizárt, hogy odamenjek. Ez az egész rosszul van összerakva. Régebben mindig fele-fele arányban adták a jegyeket a részvevőknek, ez alapján a fél stadion fehér, a másik része piros lenne.”

Arról már korábban mi is írtunk, hogy eszméletlen összegeket képesek legombolni a szállásadók a fináléra érkezőkről, és még akkor meg sem említettük a meccsjegyeket.

Címlapkép: PAUL ELLIS / AFP

Olvasói sztorik