Bajnokok Ligája bajnokok ligája

BL-döntő előtt: Lovren üzent a Real Madrid sztárjainak

Szombaton már a pályán kell bizonyítani a Liverpoolnak.

A Liverpool horvát válogatott védője, Dejan Lovren a szombati, címvédő Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntő előtti nyílt médianapon arról beszélt az újságíróknak, hogy a Pool miként fogja semlegesíteni az ellenfél ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót.

Neymar végre elmondta, hol akarja folytatni
Ezzel most végleg pont kerül az ügy végére.

Ha meg akarjuk állítani Ronaldót, azt csakis csapatként tudjuk megtenni. Persze idővel biztos kialakul egy-egy elleni párharc vele szemben, ami kemény lesz, de készen állok erre a kihívásra. Nagyon keményen dolgoztam, hogy idáig eljussak és most mindenre készen állok. Egyszerűen tisztelned kell az olyan játékosokat, mint Ronaldo, Szalah vagy Messi. Ronaldo 12-15 éve játszik ugyanezen a színvonalon, még a legrosszabb szezonjában is több mint 30 gólt szerez. A Premier League-ben azonban a világ legjobb támadóival nézünk farkasszemet és tudjuk, hogyan védjük le őket csapatként.

– nyilatkozta Lovren, aki két honfitársa, Luka Modric és Mateo Kovacic ellen lép pályára Kijevben.

Beszéltünk az elődöntők előtt és mondtam nekik, hogy azt akarom, hogy találkozzunk a fináléban. Azt válaszolták, hogy ők készen állnak, mi pedig így olyan csapattal mérkőzünk, amely zsinórban harmadszor jut be, szóval nagyon jól tudják, hogyan kell játszani az ilyen meccseken. Azonban mi is kergetjük az álmunkat. Tudjuk, hogy mi a tét, de szeretnénk élvezni is a pillanatot. Remélem, hogy megnyerjük a címet

– mondta a horvát középhátvéd.