Nemzetközi foci

Neymar végre elmondta, hol akarja folytatni

Ezzel most végleg pont kerül az ügy végére.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Neymar főszereplésével kialakult szappanopera: a Goal beszámolója szerint a brazil zseni közölte a Paris Saint-Germain vezetőségével, hogy a nyáron a Real Madridba akar igazolni. Mint ismert, tavaly nyáron világrekordot jelentő 222 millió euróért érkezett Párizsba a Barcától.

Neymar ügynöke, Pini Zahavi állítólag már hetekkel ezelőtt találkozott a királyi gárda elnökével, Florentino Pérezzel, hogy a transzferről tárgyaljanak, és a világklasszis játékos édesapja is nagyon erőlteti az átigazolást. Az izraeli játékosügynök másik kliensét, Robert Lewandowskit ajánlotta fel a PSG-nek Neymar pótlására

A párizsi vezetők az elmúlt hónapokban többször lenyilatkozták, hogy hallani sem akarnak legnagyobb sztárjuk távozásáról, de egyre biztosabb, hogy a jelenleg sérülésből lábadozó Neymar csak rövid állomáshelyként tekint a klubra.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.