Bajnokok Ligája

Vajon ezzel a római kezdővel bajba sodorható a Liverpool?

Eddig csoda, amit a BL-elődöntő-meccsek tartogattak: várjuk a szenzációs folytatást.

Az AS Roma összesítésben 5–2-es hátrányból kezdi majd a Bajnokok Ligája elődöntőjének szerdai visszavágóját (20.45, tv: M4, Sport1), ennek ellenére változatlanul a továbbjutás a célja a Liverpoollal szemben.

A rómaiak cseh középcsatára, Patrik Schick leszögezte, van esélyük három gólt szerezni, mivel ellenfelük védekezése nem olyan erős, mint a támadójátéka.

Az olasz csapat a negyeddöntőben is jelentős hátrányba került az első meccsen, hiszen 4–1-re kikapott Barcelonában, ám a visszavágón 3–0-ra győzött a Stadio Olimpicóban, és nagy meglepetésre továbbjutott – írja az MTI.

A várható kezdőcsapatok az As szerint

Az angliai mérkőzésén sokáig úgy tűnt, eldőlt a továbbjutás, hiszen a hazaiak a sebességkülönbséget kihasználva már 5–0-ra is vezettek, a hajrában azonban az AS Roma csökkenteni tudta a hátrányát.

Bár a rómaiak a bajnokságban már hatszor kikaptak hazai pályán, a BL-ben még veretlenek odahaza. Nem jó előjel azonban számukra, hogy a legutóbbi hat oda-visszavágós párharcot elveszítették angol klubcsapatokkal szemben.

A Liverpool a selejtezőt is beleszámítva még veretlen a Bajnokok Ligája mostani idényében, ráadásul a negyeddöntőben kettős győzelemmel búcsúztatta az angol bajnok Manchester Cityt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik