Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Szenvedésről beszélt Zidane a győztes meccs után

Ezúttal nem Ronaldo, hanem Asensio jelentette a különbséget Münchenben.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a címvédő Real Madrid szerda este 2-1-es győzelmet aratott a Bayern München otthonában a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. A bajorok vezető találatára még Marcelo válaszolt a szünet előtt, majd fordulás után a csereként beállt Asensio győztes gólt szerzett az Allianz Arénában.

A találkozó után a madridiak mestere, Zinedine Zidane így értékelte a találkozót.

– A meccs elején és a végén is sokat szenvedtünk, de roppant jó eredményt értünk el idegenben. A BL-ben nem játszhatsz úgy, hogy nem szenvedsz meg a sikerért. Bosszantó, hogy sérülés miatt Iscót és Carvajalt is elveszítettük, de szünetben pályára küldtem Asensiót, aki különbséget jelentett.

Isco és Carvajal sérüléséről

– Iscónak már a találkozó előtt problémái voltak a vállával. Később sem lett rendben, nem érezte jól magát, ezért kellett lecserélnem. Remélem, nincs nagy baj. Carvajal szintén megsérült, de azt mondta nekem, nem rossz a helyzet.

Asensio teljesítményéről

– Nincs semmi új abban, amit a pályán mutatott. Bejött és egyből különbséget jelentett. Sebességet hozott a csapatba, remek hatással volt a játékunkra. Nagy boldog vagyok a teljesítménye miatt.

A fiatal spanyol a szünetben állt be, majd győztes gólt szerzett Münchenben. Fotó: Werner Eifried / GES-Sportfoto / DPA / AFP

címlapkép: GUENTER SCHIFFMANN / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik