Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Sergio Ramos nem bírt a vérével, óriási árat fizethet

Aggódnak a Real Madridnál.

Mint ismert, a Real Madrid fix kezdőjátékosa, Sergio Ramos nélkül volt kénytelen csatasorba állni a Juventus elleni BL-negyeddöntő szerda esti visszavágóján. A spanyol bekk sárga lapos eltiltás miatt nem lehetett ott a pályán, azt pedig több ízben láthattuk, hogy eleinte a lelátóról szurkol csapattársainak.

Ramos itt még a lelátón

A hajrában azonban az izgalmak csak fokozódtak,

Ramos pedig már a pálya mellett, illetve a játékoskijáró előterében is feltűnt – írta meg a nemzetközi sajtó.

Könnyen elképzelhető, hogy emiatt újabb eltiltás vár a játékosra, hiszen ezt nem engedhette volna meg magának (eltiltott futballista nem tartózkodhat a pálya környékén).

Hab volt a tortán, hogy a bekk a kritikus tizenegyes megítélésénél még a torinóiak mesterével, Allegrivel is összeszólalkozott. Mindezt a játékvezető a lefújás után jegyzőkönyvbe vette. Beszámolók szerint Sergio Ramos egymeccses eltiltást kaphat meggondolatlansága miatt, tehát veszélyben a játéka az elődöntőben. A Real 4-3-as összesítéssel jutott végeredményben a legjobb négy közé.

Nem Ramos lenne az első Real-játékos, aki így jár

2014-ben Xabi Alonso a pálya széléről figyelte a Real Madrid – Atl. Madrid BL-döntő hajráját, sőt, a lefújás után a pályára is szaladt, hogy csapattársaival ünnepelje a diadalt. Ezért egy mérkőzésre tiltották el.

Sergio Ramos tiltott területen

 

 

 

címlapkép: GABRIEL BOUYS / AFP

Olvasói sztorik