Bajnokok Ligája bajnokok ligája

A Barcelona kiesése után új favoritja van a Bajnokok Ligájának

A fogadóirodák gyorsan újragondolták a szorzókat.

Kedd este óriási meglepetést hozott a Bajnokok Ligája-negyeddöntő: a visszavágók első játéknapján az AS Roma 3-0-ra legyőzte a Barcelonát, így ledolgozta 4-1-es hátrányát (4-4), és idegenben lőtt góllal tovább is jutott.

Megforgatta a kést a sajtó a padlóra került Barcában
Nem kímélték az újságírók a BL-től búcsúzó katalánokat.

A BL-győzelemre eddig a Barcelonát tartották a legesélyesebbnek a fogadóirodák, a kiesés miatt viszont újra kellett kalkulálni a szorzókat.

A vezető portálok immár a Real Madrid BL-győzelmére adják a legkisebb szorzót: a 2.5 körül mozgó oddsok arra utalnak, a Zidane-csapat lépett elő favoritnak. A Real szerda este lép pályára (3-0-ra vezet a Juventus ellen), csak úgy, mint a Bayern München, mely 3-as szorzóval fut a vezető bukiknál.

Már Ronaldóék a BL legnagyobb esélyesei Fotó: Oscar Barroso/SpainDPPI/DPPI/AFP

A Manchester City ellen gálázó Liverpool 4-4.5 között mozog, ezzel a harmadik a sorban – utána egy nagy szakadék jön, majd az AS Roma 11-12-es szorzóval az ötödik.

Mint jeleztük, a Juventus és a 2-1-es hátránnyal Münchenben pályára lépő Sevilla is versenyben van még: ők ma estig 150-200 közötti szorzóval futnak. Csoda lenne, ha utóbbi számokat újra kellene kalkulálni csütörtök reggelre, de a Roma megmutatta, hogy nincs lehetetlen.

Címlapfotó: Giuseppe Maffia/NurPhoto/AFP

Olvasói sztorik