Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Bivalyerős kezdővel nyithat a Bayern München

Az elmúlt időszakban a Sevilla már az MU-t és a Barcát is megviccelte...

A negyeddöntőkkel dübörög tovább a Bajnokok Ligája idei küzdelemsorozata. A keddi játéknapon ugyan szinte borítékolható, hogy a többség a Juve–Real párosítást követi, de nem szabad eltekinteni az este másik összecsapásáról, a Sevilla – Bayern München csatáról sem.

A szokásokhoz híven a Mundo Deportivo ismét megjósolta a két gárda várható kezdőcsapatát.

A Sevilla néhány apró különbséggel ugyan, de gyakorlatilag ugyanazzal a kezdővel áll ki az első meccsen, mint a United elleni visszavágón. Jesús Navas felépült sérüléséből, így rá ismételten lehet számítani a védelem jobb oldalán. Ugyanakkor fontos hiányzó láncszem lehet a középpálya tengelyéből Éver Banega, aki a sárga lapjai miatt kénytelen kihagyni a mérkőzést, a helyét várhatóan Guido Pizarro veszi majd át.

A bajoroknál ismét a 4-3-3-as felállás mellett dönthetnek, némi pozíció cserével: Müller eggyel hátrébb kerülne, Robben pedig a jobbszélen kezdhet. Gyakorlatilag mind a kezdő, mind a kispad tele van klasszis játékosokkal, így Jupp Heynckes mester kedvére válogathat, hogy éppen kit szeretne pályára küldeni. Ott lehet a kezdőben James Rodriguez is – akiről mostanában úgy hírlik, hogy véglegesen Münchenben maradna – talán nem véletlenül, hiszen a Dortmund elleni bajnokit góllal és gólpasszal fejezte be.

Várhatóan ők kezdenek a ma esti mérkőzésen Fotó: Mundo Deportivo

Címlapkép: Cristina Quicler / AFP

Olvasói sztorik