Bajnokok Ligája

Totti megmondta, melyik három Barca-játékostól kell tartania a Romának

Az egyiket nem nehéz kitalálni.

A Bajnokok Ligája pénteki sorsolása többek közt a Barcelona és a Roma ütközetét hozta össze a  negyeddöntőben. A párharccal kapcsolatban megszólalt az olaszok legendája, Francesco Totti is. Az egykori csapatkapitány a következőképpen fogalmazott:

Őszintén szólva nagyon boldog vagyok a sorsolás kimenetele miatt, főként azért, mert Európa legjobb nyolc csapata között vagyunk, ergo ugyanazzal a kihívással néznénk szembe, ha netán a Cityt vagy a Real Madridot kapjuk ellenfélként. Folytatjuk azt a játékot, amit eddig is, és bár a kontinens egyik legerősebb csapatával kell megküzdenünk, úgy érzem képesek vagyunk a jó eredmény elérésére.”

Totti a CalcioMercato-nak azt is elmondta, hogy a többség a Barcelona továbbjutását várja, nekik viszont egy rendkívül versenyképes csapattal kell szembenézniük.  Szerinte ahhoz, hogy a végső győzelmet bezsebeljék, ahhoz mindenkivel fel kell venni a harcot, ráadásul ha olyan bajnokok ellen játszanak mint Lionel Messi, Luis Suárez vagy Gerard Piqué, akikre különösképpen figyelni kell, az még jobban ösztönözheti őket a siker felé. A végén azért viccesen megjegyezte:

Florenzi félpályás gólja a Barcelona ellen? Szép lenne, ha megismételné, de egyáltalán nem lesz könnyű.”

Olvasói sztorik